ABC podjetniških naložb

Kam s presežkom sredstev? Seznanite se z možnostmi in tveganji podjetniških naložb, zato da boste lahko na koncu sami sprejeli najboljšo odločitev, kam denar vložiti.

Kako na podjetniško pot?

Odpirate podjetje? Pri odločanju, katera pravnoorganizacijska oblika je za vas najboljša, ni pomembno samo to, koliko davka boste morali plačati, ampak tudi njena fleksibilnost, višina potrebnega začetnega vložka in fiksni mesečni stroški, ki jih prinaša.

Kako transformirati kulturo podjetja?

Če počutju zaposlenih na delovnem mestu v preteklosti niste namenjali pretirane pozornosti in niste razmišljali o tem, kako cilje podjetja približati ciljem zaposlenih, je pravi čas, da to spremenite.

CRM v obdobju ustvarjanja povezanih strank

CRM v svoji najbolj osnovni funkciji povezuje vse tiste podatke, ki jih podjetja o svojih strankah in njihovih aktivnostih shranjujejo v Excelovih tabelah.

Globalni indeks konkurenčnosti talentov

Samo z razvojem talentov lahko izzive spreminjamo v priložnosti. Preverite, kako vam lahko globalni indeks konkurenčnosti talentov pri tem pomaga.

Računovodstvo včeraj, danes, jutri

Ste vedeli, da so računovodje svoj čas za oris tabel in obrazcev uporabljali šablone? In da je zato računovodski stroj, ki je dopuščal knjigovodsko tabeliranje, ob iznajdbi veljal za višek tehnologije? Ali da je računalniški program VisiCalc spisan leta 1978 uspel 20 urni napor računovodje skrajšati na vsega 15 minut in za vedno spremenil stroko?