Banka za rast

Banka za podjetnike vam ponuja več, kot vam lahko ponudi navadna banka. Naše poslanstvo je podjetnikom pomagati učinkovito opravljati podporne funkcije v podjetju, od ustanovitve podjetja do razvoja poslovanja in ustvarjanja novih delovnih mest. Hkrati pa vam želimo zagotavljati vir informacij in znanj, s katerimi lahko dosegate rast poslovanja in uresničujete svoje strateške cilje.

S partnerji skupnosti – strokovnjaki, ki smo jih izbrali na podlagi njihovih kompetenc in profesionalnosti, pripravljamo redne tedenske zapise s področja delovnega prava, računovodstva, razvoja človeških virov in financiranja. Poleg tega z njimi organiziramo tematske dogodke in delavnice, na katerih lahko pridobite nova znanja in veščine, potrebne za uspešno upravljanje podjetja.

Ustanovitev podjetja je izjemna pustolovščina, ki zahteva premišljene odločitve. Zato želimo svoje izkušnje in znanje deliti z vami ter vas spremljati na poti vašega podjetniškega uspeha.

Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno in da se v zvezi z vodenjem porajajo vedno nova vprašanja, na katera v naših zapisih morda še nismo odgovorili. Če potrebujete odgovor ali nasvet ali pa bi nam v zvezi z vsebino spletne strani želeli kaj sporočiti, izpolnite obrazec.

Kontakt
Gorenjska banka d.d., Kranj
Bleiweisova cesta 1
SI – 4000 Kranj
Telefon: 04 20 84 412
e-posta: simon.simonka@gbkr.si