Kdaj po dodatna sredstva v banko?
Petek, 14. september 2018, ob 9. uri


DATUM:
Petek, 14. september 2018, ob 9. uri
Registracija, mreženje ob kavi in rogljičkih ob 8.30


KRAJ:
Four Points by Sheraton, Ljubljana


PREDAVATELJICA:
mag. Stanka Šarc Majdič
Gorenjska banka

Podjetniki vedno potrebujete denar za vlaganje v razvoj, širitev na nove trge ali financiranje poslovanja. A kdaj je tovrstne aktivnosti priporočljivo financirati z lastnim kapitalom in kdaj je bolj smiselno uporabiti dolžniške vire?

O tem bomo govorili na tokratnem brezplačnem seminarju in vam razložili, zakaj je izredno pomembno vedeti, kdaj je podjetje sploh zrelo za najem posojila in kako se v tem primeru pripraviti na sodelovanje z banko.

Če tudi vas zanima, kako se z banko kar najbolj učinkovito dogovoriti za posojilo, ki vam bo v pomoč pri uresničevanju poslovnih zamisli, se nam pridružite.

Izvedeli boste:

  • ali je za vas bolj primerno dolgoročno ali kratkoročno zadolževanje,
  • ali predstavlja posojilo za vaše podjetje priložnost ali tveganje,
  • kdaj je skrajni čas za obisk banke,
  • kaj bo pred odločitvijo glede posojila zagotovo zanimalo banko,
  • kako se na srečanje in sodelovanje z banko sploh pripraviti.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjena zlasti ustanoviteljem, lastnikom, direktorjem in finančnim direktorjem podjetij, ki se soočajo z razvojnimi izzivi, z vstopom na tuje trge, dinamično rastjo in povečanim povpraševanjem, pa tudi podjetjem, ki se borijo za ohranjanje tekoče likvidnosti.

Se želite na seminar bolje pripraviti?

Pripravili smo zanimivo vsebino, ki vam bo v pomoč pri razumevanju ključnih finančnih kazalnikov poslovanja ter njihove vloge pri sistematičnem spremljanju poslovanja podjetja. Prenesete jo lahko tukaj.


O predavateljici

Image

Mag. Stanka Šarc Majdič je izvršna direktorica za področje tveganj v Gorenjski banki. Tako za svoje sodelavce kot direktorje podjetij, zlasti malih in srednje velikih, je izvrstna sogovornica pri poslovnem, finančnem oziroma investicijskem načrtovanju. Kot izkušena specialistka s področja ocenjevanja kreditnih tveganj in vrednotenja zavarovanj je za ustrezno presojanje investicijskih priložnosti tako rekoč nepogrešljiva.

Stanka je tudi cenjena mentorica in predavateljica, saj se z vrednotenjem podjetij in njihovim finančnim prestrukturiranjem oziroma s poslovno in finančno analitiko ukvarja že vso svojo kariero. To je doslej med drugim gradila tudi v nekdanji Hypo banki, v banki Sparkasse in družbi Taxgroup.